HTML

Fictions

Friss topikok

Reinkarnáció

2010.02.16. 15:07 Corton

   Mint tudjuk, ez is egy kimeríthetetlen téma. Mindenki másban hisz, más a véleménye. Vannak tudományos tényeken alapuló magyarázatok és vannak olyan elméletek is, amelyek pusztán a képzeletünk szüleményei. Ez persze nem jelenti azt, hogy nincs valóságalapjuk. Miért ne létezhetne lélekvándorlás?

Reinkarnáció= lélekvándorlás:Az a nézet,amelyszerint az emberi lélek bizonyos idő elteltével újraszületik egy új ember/állat testében. A lélek újjászületése addig folytatódik, míg az megszabadul a karmájától és eléri a nirvána állapotát.

 Hallhattunk, olvashattunk olyan esetekről, amikor kisgyermekek emlékeznek olyan emberekre, helyekre, amiket még valójában sohasem láttak.

"Csak egy példa a dokumentált esetek közül: egy kislány meg van győződve arról, hogy neki felnőtt gyermekei vannak. Aggódik értük és figyelmezteti őket a veszélyekre. Részletesen leírja a ház berendezését, a férjét, akivel ott élt - állítólag - sok évet. A pszichiáter tanácsára a kislány szülei megkeresték a várost, amely megjelenik a kislány látomásaiban. Ott minden nehézség nélkül megtaláljak a leírt utcát, a házat és meglepő módon találkoznak a kislány "rokonságával" is." /Forrás: www.hazipatika.com /

Ehez a történethez hasonlóan még számos más, dokumentált eseményről hallhatunk. A tudósok szerint, léteznek a testben úgynevezett "néma gének" , amelyek az előző életünkben történt eseményeket, ismerősöket elraktározzák. Gondoljunk csak a Déja vu jelenségre. (Déja vu = már látott) Biztosan mindenki átélt már olyan helyzeteket, amikor úgy érezte, ez már megtörtént egyszer és tudta mi fog utána következni. Esetleg előfordulhat, hogy találkoztál egy ismeretlen emberrel, akivel kapcsolatban kezdettől fogva olyan érzésed volt, mintha mindig is ismertétek volna egymást. Persze manapság már kevésbé hiszünk azokban a dolgokban, amik szemmel nem láthatóak , nincs rájuk kézzelfogható bizonyíték. Sőt, talán még akkor sem hisszük el.. csak ha mi magunk megtapasztaltuk.

 

Szólj hozzá!

Címkék: reinkarnáció lélekvándorlás

A bejegyzés trackback címe:

https://fictions.blog.hu/api/trackback/id/tr531763404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása