HTML

Fictions

Friss topikok

A Bermuda-háromszög

2010.02.13. 15:14 Corton

     Bermuda-háromszögként a Miami-Puerto Rico-Bermuda sziget által határolt háromszöget emlegetjük, melyről sok legenda, rejtély látott napvilágot.

     Gondolom már sokan hallottak erről a helyről, számos cikket olvashattunk róla , könyvek illetve dokumentumfilmek jelentek meg a témával kapcsolatban. Az embereknek óriási a fantáziája és természetesen a rejtélyes dolgok mindenkit érdekelnek. Szóba kerültek ufók, vízi szörnyek, hatalmas viharok. Évtizedekre visszamenőleg élnek legendák a Bermuda-háromszöggel kapcsolatban, miszerint hajók süllyedtek el repülők tűntek el. Találtak hajót személyzet nélkül, illetve a személyzettel, de holtan. Számtalan hír terjedt el repülőgépek eltűnéséről is.Rejtélyes módon nem maradtak bizonyítékok, nyomok, gyilkosságra semmi sem utal. A repülőgépek és hajók műszerei pedig egytől egyig felmondták a szolgálatot, valamint eltűnésük előtt megszakadt a kapcsolat a szárazfölddel.

    Természetesen tudományos magyarázat is van ezekre az eltűnésekre, nem csak legendák. A Bermuda-háromszög alatt alattomos zátonyok találhatók, az óceán fenék pedig 5-8,5 km mélyen található. Állítólag vulkáni működések is megfigyelhetők ebben a térségben és az ez által vízfelszín fölé törő gázok lehetnek magyarázatai a rejtélyes baleseteknek. Nem is beszélve a hatalmas viharokról, hurrikánokról. Habár, ki tudja, talán tényleg léteznek vízi szörnyek.:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fictions.blog.hu/api/trackback/id/tr961754872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása